n.

Vuoksio ja Koskinen tulevat myös Sanoman johtoryhmän jäseniksi. He raportoivat Sanoman toimitusjohtaja Mikael Pentikäiselle.

Jarmo Koskinen
Jarmo Koskinen

Vuodesta 1989 Sanomassa työskennellyt Vuoksio toimii tällä hetkellä Helsingin Sanomien tuotantojohtajana vastaten tuotanto- ja jakelupalvelujen ohjauksesta ja ostamisesta, kaupallisten toimintojen kehityshankkeista sekä ilmoitustuotannosta. Työuransa Sanomassa Vuoksio aloitti projekti-insinöörinä Sanomalan painossa.

Jarmo Koskinen toimii tällä hetkellä Etelä-Saimaan tulosyksikön johtajana ja Lehtimedian johtoryhmän jäsenenä. Hän on aiemmin toiminut mm. ilmoitustuotantojohtajana Lehtimediassa. Etelä-Saimaan palveluksessa Koskinen aloitti 1982. Koskinen jatkaa edelleen Etelä-Saimaan yksikönjohtajana.

Ismo Vuoksio
Ismo Vuoksio

”Sanoman maakunta- ja paikallislehdet ovat vahvassa kunnossa. Olemme panostaneet viime aikoina erityisesti asiakastyöhön ja asiakaspalvelun parantamiseen. Lisäksi vireillä on lehtien sisällöllisiä kehityshankkeita. Tällä tiellä on yhä paljon tekemistä ja hyvä jatkaa”, Koskinen kommentoi.