n.

Vuoksio ja Koskinen tulevat myös Sanoman johtoryhmän jäseniksi. He raportoivat Sanoman toimitusjohtaja Mikael Pentikäiselle.


Jarmo Koskinen

Vuodesta 1989 Sanomassa työskennellyt Vuoksio toimii tällä hetkellä Helsingin Sanomien tuotantojohtajana vastaten tuotanto- ja jakelupalvelujen ohjauksesta ja ostamisesta, kaupallisten toimintojen kehityshankkeista sekä ilmoitustuotannosta. Työuransa Sanomassa Vuoksio aloitti projekti-insinöörinä Sanomalan painossa.

Jarmo Koskinen toimii tällä hetkellä Etelä-Saimaan tulosyksikön johtajana ja Lehtimedian johtoryhmän jäsenenä. Hän on aiemmin toiminut mm. ilmoitustuotantojohtajana Lehtimediassa. Etelä-Saimaan palveluksessa Koskinen aloitti 1982. Koskinen jatkaa edelleen Etelä-Saimaan yksikönjohtajana.


Ismo Vuoksio

”Sanoman maakunta- ja paikallislehdet ovat vahvassa kunnossa. Olemme panostaneet viime aikoina erityisesti asiakastyöhön ja asiakaspalvelun parantamiseen. Lisäksi vireillä on lehtien sisällöllisiä kehityshankkeita. Tällä tiellä on yhä paljon tekemistä ja hyvä jatkaa”, Koskinen kommentoi.