Nerokas video Youtubessa saattaa tuoda enemmän hiomioarvoa kuin mikään maksettu mainos esimerkiksi kotimaisella kaupallisella TV-kanavalla. Reilun kuukauden Youtubessa pyörinyt espoolaisen K-kauppa Aslakin dominovideo on kerännyt jo 540.000 katsojaa.
Katso dominovideo

Espoolaisen K-supermarket Aslakin omistaa kauppias Matti Karvinen. Hän antoi joulupyhinä pojalleen Santeri Karviselle, 21, ja vävylleen Juri Karviselle, 25, luvan käydä kaupassa kuvaamassa videota.

Kuuden tunnin aikana kauppakorkeakoulussa opiskeleva kauppiaan poika ja Aslakissa lihatiskin takana työskentelevä vävy kasasivat mehutölkeistä, kahvipaketeista, puulavoista ja olutpakkauksista kaupan lattialle satojen metrien mittaisen dominorivistön, kaatoivat sen ja kuvasivat teoksen videolle yhtenä ottona.

Seuraavana päivänä he nostelivat tavarat hyllyihin ja leikkasivat videon.

Nokkelaa. Netti tarjoaa loistavia mahdollisuuksia markkinointijippojen laatimiseen ja kaupan tunnettuuden nostamiseen. Olisikin mielenkiintoista tietää, onko jippo nostanut myyntiä.