Parhaana henkilökuvana palkittiin Ålandin Jacob Saurénin kuva jutussa Naemi – en tjej som gillar att hålla sig igång. Voittajakuva oli raadin mukaan riemukkaan raikas ja sommittelultaan erittäin onnistunut, positiivinen poseeraus.


Paras paikallislehtikuva: Viitasaaren Seudun Pirjo Nymanin kuva jutussa Moni pelkää mustaa.

Yleissarjassa myönnettiin kunniamaininnat Kurikka-lehden Pentti Yli-Karjanmaalle ja Ålandin Jacob Saurénille. Henkilökuvasarjassa kunniamaininnan saivat Vesa Joensuu Raahen Seudusta ja Paula Rubino Laitilan Sanomissa julkaistusta kuvastaan.


Paras henkilökuva, Ålandin Jacob Saurénin kuva jutussa Naemi – en tjej som gillar att hålla sig igång

Paikallislehtien kuvakilpailuun osallistui kaikkiaan 129 kuvaa.

Kilpailun tuomariston muodostivat lehtikuvaaja Sari Gustafsson Lehtikuvasta, Suomen Lehdistö -lehden päätoimittaja Kaija Jäppinen, valokuvaaja Jenni-Justiina Niemi ja Tyrvään Sanomien päätoimittaja Toni Viljanmaa.