Kristiina Ovaskainen
Kristiina Ovaskainen

Moottoripyörälehti MP Maailma on nimittänyt uudeksi päätoimittajakseen Kristiina Ovaskaisen, 39. Ovaskainen on aikaisemmin työskennellyt toimittajana mm. Iltalehdessä ja 7 päivää -lehdessä sekä päätoimittajana nuortenlehti Mixissä ja viihdelehti Katsossa. Kristiina Ovaskainen on Suomen ensimmäinen moottoripyörälehteä päätoimittava nainen.

“Otan MP Maailman päätoimittajan tehtävän todella innolla vastaan. Pääsen luotsaamaan jo valmiiksi hyvässä kasvuvauhdissa olevaa lehteä entistä paremmaksi. Haluamme tehdä entistä lukijaystävällisempää ja helppolukuisempaa lehteä, joka tarjoaa kaikille moottoripyöristä kiinnostuneille jotakin”, Ovaskainen kertoo.

MP Maailman vuonna 2005 perustanut ja siitä asti päätoimittajana toiminut Markus Ström jatkaa lehteä kustantavan yhtiön JMS Nordic Oy:n toimitusjohtajana.

“Keskityn jatkossa enemmän yrityksen pyörittämiseen. Olen toki mukana kehittämässä ja ideoimassa MP Maailmaa jatkossakin, mutta pikemminkin sivuroolissa. Olemme kasvaneet kolmessa vuodessa Suomen tilatuimmaksi moottoripyörälehdeksi yli 10 000 tilaajamme voimin. Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia haasteita”, päätoimittajan vastuusta luopuva Ström toteaa.

Ovaskainen aloittaa tehtävänsä MP Maailman päätoimittajana 25. helmikuuta.

JMS Nordic Oy on vuonna 1998 perustettu kotimainen aikakauslehtien kustantaja, jonka kaksi päätuotetta ovat MP Maailma ja OFFROADPro. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2007 noin 900 000 euroa.