”Acacom Median yhteistyö Iskelmä-radion kanssa tuo molemmille lisäarvoa. Iskelmä-lehden myötä liiketoimintamme laajenee yhä enemmän tilattaviin lehtiin”, Acacom Media Oy:n varatoimitusjohtaja Peitsa Piironen toteaa.

Ensimmäinen Iskelmä-lehti iskee kauppoihin 30. toukokuuta. Lehti ilmestyy vuonna 2008 kolme kertaa ja siitä eteenpäin kuusi kertaa vuodessa. Lehteä myyvät Lehtipisteet kautta maan, ja sitä voi tilata osoitteesta www.iskelmalehti.fi.

Acacom perusti myös lifestyle-lehden

Acacom Media Oy tuo liikkuvalle ihmisille uuden aikakauslehden You — Keho ja Mieli tasapainossa. Lehden pääkohderyhmään kuuluvat yli 35-vuotiaat naiset perheineen.

“You keskittyy liikunnan, ravitsemuksen, terveyden ja hyvän elämän aihepiireihin. Se tarjoaa sekä huvia että hyötyä koko perheelle. Raikas ulkoasu erottuu edukseen”, lehden päätoimittaja Suvi Antti-Poika Acacom Media Oy:stä kertoo.

You-lehden ensimmäinen numero ilmestyy 1.4.2008 ja se on myös tilattavissa. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvää lehteä myydään irtonumerona valikoiduissa lehtipisteissä. Lehden saavat jäsenetuna CMS Finland Oy:n kuntoklubien jäsenet.

Lehteä tekevät päätoimittaja Suvi Antti-Poika, toimitussihteeri Leena Honkaniemi ja AD Laura Ylikahri. Ilmoitusmyynnistä vastaa Päivi Paajanen. You-lehden kustantaja ja julkaisija on Acacom Media Oy.