Varatuomari, LL.M., MBA Marja-Leena Tuomola, 45, on nimitetty kehitysjohtajaksi vastaamaan Sanoman strategiatoimistosta ja yksikkörajat ylittävistä verkko- ja mobiilihankkeista. Hänestä tulee myös Sanoman johtoryhmän jäsen.

Tuomola siirtyy Sanomaan SWelcomin kehitysjohtajan paikalta 1.4.2008 alkaen.

Vuodesta 2000 SWelcomissa työskennellyt Tuomola on toiminut aiemmin mm. SWelcomin hallintojohtajana. Ennen SWelcomiin tuloaan Tuomola toimi Helsinki Media Company Oy:n päälakimiehenä. Työuransa SanomaWSOY-konsernissa hän aloitti vuonna 1990 Sanoman lakimiehenä.

Marja-Leena Tuomola
Marja-Leena Tuomola

“Toivon omalta osaltani voivani kehittää paitsi Sanoman sisäistä verkkoyhteistyötä myös yhteistyötä SanomaWSOY-konsernin digitaalisten liiketoimintojen välillä. Hyviä hankkeita on vireillä verkkoliiketoiminnan alueella ja toivottavasti saamme niitä yhdessä aikaiseksi vielä lisää”, Tuomola sanoo.

“Tuomola vahvistaa Sanoman osaamista erityisesti digitaalisessa mediassa ja yritysjärjestelyissä”, Sanoman toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen sanoo.

Tuomolan vastuulle tulevaan strategiatoimistoon siirtyvät huhtikuun alusta Sanoman laki- ja kehityspalvelut.