Diplomi insinööri, yhteiskuntatieteiden kandidaatti Pia Hagström (39) on nimitetty asiakkuuspäälliköksi YLE24 ohjelmistoalueelle. Hän aloittaa tehtävässä 1.3. 2008.

Asiakkuuspäällikkö vastaa YLE Uutisten, YLE Urheilun ja YLE Alueiden strategisesta asiakkuustutkimuksesta, yleisötutkimuksesta ja mediatutkimuksesta YLE24 ohjelmistoalueella. Lisäksi asiakkuuspäällikkö kehittää ohjelmien asiakkuutta tukevaa brändityötä ja -viestintää yhteistyössä ohjelmistoalueen toimijoiden ja yhtiön viestinnän ja markkinoinnin kanssa.

Viimeksi Hagström on työskennellyt konsulttina ja asiakkuusjohtajana Taivas – ryhmässä työkenttänään useiden brändien rakentaminen viestinnän avulla. Tätä ennen Hagström on työskennellyt päällikkönä erilaisissa strategisen suunnittelun ja liiketoiminnan kehitystehtävissä SanomaWSOY-konsernissa.