Pauliina Lahtivirta (34) on nimitetty Koodiviidakko Oy:n myyntipäälliköksi 2.1 alkaen. Aiemmin hän on työskennellyt TeliaSonera Finland Oyj:ssä myyntipäällikkönä sekä suurasiakkaiden laitehakinnoista vastaavan myyntiryhmän vetäjänä.

Pauliina Lahtivirta
Pauliina Lahtivirta

Fil. yo. Vesa-Pekka Leppänen (24) on nimitetty 7.1. Koodiviidakko Oy:n myynnin tekniseksi asiantuntijaksi. Vesa on erikoistunut myyntiin ja opiskellut ohjelmistoliiketoimintaa Oulun yliopistossa.

Fil. yo. Lari Suomalainen (26) on nimitetty myyntineuvotelijaksi 1.9.2007 alkaen. Lari vastaa Viidakko-tuoteperheen myynnistä ja on opiskellut ohjelmistoliiketoimintaa Oulun yliopistossa. Aiemmin Suomalainen työskenteli Stockmann Oyj Abp:llä myyntitehtävissä.

Lari Suomalainen
Lari Suomalainen
Vesa-Pekka Leppänen
Vesa-Pekka Leppänen

Koodiviidakko Oy

Koodividakko Oy on keterään ohjelmointiin ja digitaaliseen viestintään erikoistunut ohjelmistotalo. Yritys on perustettu vuonna 2005, kotipaikkana Oulu. Toteutamme vaativaa web- ohjelmointia ja käyttöliittymäsuunnittelua, sekä tarjoamme Sivuviidakko ja Postiviidakko ohjelmistoalustoja osaksi moderneja verkkosivustoja ja sähköpostimarkkinointia.