SanomaWSOY:n hallitus on nimittänyt KTM Anu Nissisen, 44, SWelcomin toimitusjohtajaksi ja SanomaWSOY:n johtoryhmän jäseneksi. Tällä hetkellä SWelcomiin kuuluvan kaapelitelevisio-operaattori Welhon liiketoimintajohtajana työskentelevä Nissinen aloittaa uudessa tehtävässään 25.2.2008.

Nissinen on työskennellyt SWelcomissa vuodesta 2001 alkaen. Heinäkuusta 2004 hän on toiminut Welhosta vastaavana liiketoimintajohtajana ja SWelcomin johtoryhmän jäsenenä. Aiemmin hän työskenteli Helsinki Televisio Oy:n markkinointijohtajana.

Ennen SWelcomiin siirtymistään Anu Nissinen työskenteli mm. Sinebrychoffin markkinointi- ja tuoteryhmäpäällikkönä. Nissinen on Tietoliikenteen ja tietotekniikan keskusliitto FiCom ry:n kaapeli-tv-toimikunnan varapuheenjohtaja sekä Cable Europe CEO Forumin jäsen.

SWelcomin nykyinen toimitusjohtaja Tapio Kallioja, 60, jatkaa SWelcomin palveluksessa maaliskuun loppuun saakka hallituksen erityistehtävissä. Kallioja jää eläkkeelle työsopimuksensa mukaisesti 31.3.2008 alkaen.