Internet-media-alan yrittäjä, yhteiskuntatiet. maist. Paavo Vasala (55) on valittu Senior Research Fellow –tehtävään yhdysvaltalaiseen Society for New Communications Research –yhteisöön. Hän on Palo Altossa sijaitsevan yhteisön ensimmäinen suomalaisjäsen.

Palo Altossa Kaliforniassa toimiva yhteisö on globaali, yleishyödyllinen, alan huippuosaajien asiantuntija-verkosto, joka on erikoistunut uuden viestinnän keinojen ja teknologian tutkimukseen ja edistämiseen. Yhteisö selvittää uuden digitaalisen viestinnän vaikutuksia perinteiseen mediaan, ammattimaiseen kommunikaatioon, liiketoimintaan, kulttuuriin ja yhteiskuntaan.

SNCR:ään kutsutaan akateemisia tutkijoita, yritysjohtajia, informaation ammattilaisia, median ja viestintäteknologian erityisasiantuntijoita eri puolilta maailmaa. SNCR julkaisee uuden viestinnän akateemista julkaisua sekä järjestää konferensseja, seminaareja ja toteuttaa alan tutkimuksia yliopistojen kanssa. Yhteisön tukijoina on mm. maailman johtavia mediayhtiöitä.

Paavo Vasala, Senior Research Fellow
Paavo Vasala, Senior Research Fellow

Paavo Vasala on perustanut useita uuden median yrityksiä toimien niiden liiketoiminnan kehittäjänä ja hallitusten puheenjohtajana aktiivisesti. Hän toimii myös Mediaviikko.fi-julkaisun päätoimittajana. Hän valmistelee väitöskirjaa aiheesta ”The Role of the Internet in Corporate Communications” Oulun yliopiston informaatiotutkimuksen laitoksella.

Katso Yahoon uutinen aiheesta

Katso SNCR

Lue ja kuuntele Yleisradion uutinen aiheesta