Dynamo Identity perustettiin 2003 tarjoamaan laajoja yritysilmeprojekteja ja design management -palveluja pääsääntöisesti Dynamon mainostoimisto-asiakkaille. Viimeisten kolmen vuoden aikana yhtiölle on muodostunut Ilmo Valtosen suunnitteluosaamisen pohjalta oma yrityskulttuuri ja itsenäinen asiakaskunta.

“Dynamo Identitystä on tullut Ilmon näköinen design-toimisto, joten miksi Ilmo ei myös omistaisi sitä”, kiteyttää Kaisaniemen Dynamon hallituksen puheenjohtaja Vesa Kujala.

Dynamo Identity -nimi poistuu käytöstä lähiviikkoina. Viimeksi yhtiö on saanut julkisuutta mm. menestyksekkään ja palkitun Turku Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2011 -hakemusasiakirjan ja koko “Turku palaa” visuaalisen ilmeen suunnittelijana. Muita näkyviä töitä ovat olleet mm. Finlandia-talon uusi tunnus, Moventas (ex Metso Drives), YTV, Rolls-hampurilaisketju, Espoon kaupungin visuaalinen ilme juhlavuotistunnuksineen sekä uuden S-Pankin tunnus.