Palvelu tulee sisältämään laadukkaat ja kattavat vertailutiedot suomalaisista ja ulkomaisista rahastoista. Palvelun kautta on helppo hakea ja vertailla erityyppisiä sijoitusvaihtoehtoja. Palvelun kautta voi myös helposti sijoittaa Eufexin tarjoamaan laajaan, lähes 600 rahaston valikoimaan.

”Palvelun tarkoituksena on tuoda Eufexin vuosien aikana kehittämät rahastojen valinta- ja seurantatyökalut yhä useamman sijoittajan ja taloutta seuraavan henkilön käyttöön”, sanoo Eufexin kehitysjohtaja Daniel Pasternack.

Palvelu julkistetaan keväällä Taloussanomien laajan sivustouudistuksen yhteydessä.

Taloussanomat.fi on kaikille avoin ja maksuton verkkotalousmedia, joka toimittaa taloustietoa suomalaisten iloksi ja hyödyksi. Taloussanomien tavoitteena on uusien digitaalisten sisältöformaattien luominen ja sisältöjen tehokkaampi käyttö yli perinteisten tuoterajojen.

Taloussanomat.fi-verkkolehden lisäksi Taloussanomiin kuuluu kaksi teknologiasivustoa (Digitoday.fi ja Itviikko.fi) sekä talousuutistoimisto Startel. Ne tavoittavat kohdennetusti erilaisia suomalaisia ammattilaisia ja päättäjiä. Taloussanomat on osa SanomaWSOY-konsernin Sanoma-liiketoimintaryhmää.

Eufex Oy on sijoitusrahastoihin erikoistunut suomalainen pankkiiriliike, joka on puolueeton suhteessa pankkeihin ja rahastoyhtiöihin. Eufexin liiketoimintaideana on tarjota yksityishenkilöille ja yrityksille tehokkaita sijoitusratkaisuja. Sijoitusratkaisujen rakentamisessa hyödynnetään kolmansien osapuolien hallinnoimia rahastoja yhdistettynä alan johtavaan rahastoanalyysiin.