Sanoma Uitgvers on ostanut kaksi sisustukseen ja rakentamiseen
keskittynyttä internetsivustoa Hollannissa. Rakentamiseen ja sisustukseen keskittyvät sivustot Leadz.nl ja Woonwebsite.nl täydentävät jo olemassa olevaa sisustukseen ja kotiin keskittyvää
palvelukokonaisuutta. Aiemmin yhtiö lanseerasi itse kaksi aiheeseen liittyvää sivustoa, Woonklussen.nl:n ja Allewoonwinkels.nl:n, ja lisää on odotettavissa tulevina kuukausina.

Nyt hankitut sivustot on suunnattu kuluttajille, jotka haluavat muutoksia kotiinsa tai puutarhaansa. Woonwebiste.nl tarjoaa tietoa rakentamisesta ja korjaamisesta sekä kontakteja pienempien ja suurempien remonttien tekijöihin.

Leadz.nl on huutokauppasivusto, jossa rakentamisen ja
sisustamisen kysyntä ja tarjonta kohtaavat: sivuston käyttäjät voivat jättää tilauksia ja ammattilaiset tehdä niistä tarjouksia. Muiden käyttäjien kokemukset ja hintatiedot auttavat kuluttajia tekemään valintansa.

“Nämä yritysostot vahvistavat selvästi asemaamme koti- ja
sisustussegmentissä verkossa. Woonsite.nl ja Leadz.nl ovat sivustoja, joilla on erinomaiset kasvumahdollisuudet, eikä vähiten ammattitaitoisten taustavoimiensa ansiosta,” kertoo Johan Keurentjes, Sanoma Uitgeversin koti- ja sisustussivustoista vastaava kustantaja.

“Woonwebsite.nl:ssä vierailee kuukausittain satoja tuhansia ihmisiä, mikä tekee siitä yhden suurimmista rakentamisen tietolähteistä. Leadz.nl:n älykäs huutokauppajärjestelmä ja käyttäjien arvostelut tuovat apua tavallisen kuluttajan remontointiin. Näiden sivustojen avulla Sanoma Uitgevers voi
auttaa kuluttajia entistä paremmin.”

Sanoma Uitgevers on myös vahva koti- ja sisutuslehtien kustantaja. Se on osa Sanoma Magazinesiä, SanomaWSOY-konsernin aikakauslehtiryhmää.