Kansanedustaja Tanja Saarela on avannut bloginsa räväkästi. Hän on heti saanut kokea karvaasti, kuinka haastavaa on bloggaaminen ja miten vaikea taitolaji on ironia. Hän kirjoitti omasta mielestään ironisen pakinan blogiinsa muotiliike Louis Vuittonista, minkä Iltalehden toimittaja Arja Nieminen käänsi täysin päälaelleen. Toimittaja nimeää Tanjan todelliseksi ökyrikkaiden ihannoijaksi.

Ihanaa, raha näkyy! Kansanedustaja Tanja Saarela iloitsee öky-Vuittonin Suomeen tulosta. Näin otsikoi Iltalehti
24.1.2008

Rikkaan ihmisen statuksen voi pian hankkia Suomestakin, mikä ilahduttaa kansanedustaja Tanja Saarelaa (kesk), Iltalehti kirjoittaa.

Tanja Saarela
Tanja Saarela

“Hän riemuitsee blogissaan keväällä Helsingissä avattavasta Luis (oik. Louis) Vuittonin liikkeestä. Kansanedustajan mielestä mitään yhtä hienoa meillä ei ole aiemmin ollut. Hän toivoo esimerkin houkuttelevan maahan muitakin luksusputiikkeja”, Iltalehti toteaa.

Tanja vastaa: väärin ymmärretty

Tanja Saarela vastaa blogissaan näin: “Olen havainnut päivän lehdestä, että lienee syytä KISSANKORKUISIN KIRJAIMIN huomauttaa, että eilinen blogini Luis Vuittonin laukuista on IRONISESTI kirjoitettu. Tekstin tarkoitus on herättää huoli yhteiskuntamme kahtiajakautumisesta. Tämä on näköjään jäänyt tämän päivän Iltalehdessä huomaamatta”

Tanja Saarelan blogi

Iltalehden uutinen