Nyt solmittu lisensiointiyhteistyö on ensimmäisiä, joissa osapuolina ovat suuri elokuvastudio ja virtuaalimaailma.

Helmikuussa Pohjois-Amerikan lähes kaksi miljoonaa Habbo-käyttäjää saavat käyttöönsä “The Spiderwick Chronicles” -fantasiaelokuvan mukaan teemoitettuja virtuaalihyödykkeitä, kuten hahmojen vaatteita ja asusteita sekä virtuaalisia huonekaluja ja sisustuselementtejä. Suosittujen “Beowulf ja “Mean Girls” -elokuvien hyödykkeet tulevat vuoroon myöhemmin.

“Habbon käyttäjät haluavat, että virtuaaliyhteisö heijastelee laajasti tämän päivän populaarikulttuurin ilmiöitä”, kommentoi Teemu Huuhtanen, Sulakkeen Pohjois-Amerikan vetäjä.

“Lisensiointiyhteistyö Paramount Picturesin kaltaisen elokuvayhtiön kanssa antaa meille erinomaisen mahdollisuuden tuottaa hyvin relevanttia sisältöä Habbo-yhteisöihin – hyödyntäen juuri niitä elokuvia, joita kohdeyleisömme katsoo. Yhteistyön myötä Paramount Pictures saa myös erinomaisen promootiokanavan elokuvilleen”, Huuhtanen jatkaa.

“Useimmat elokuvistamme soveltuvat teemojensa puolesta erittäin luontevasti virtuaaliseen ympäristöön”, kertoo Alex Carloss, Paramount Pictures Digital Entertainmentin kansainvälisestä digitaalisesta jakelusta vastaava johtaja. “Tämän sopimuksen ansiosta saamme elokuvamme Habbon ainutlaatuiseen virtuaalimaailmaan, jonka käyttäjät voivat laajentaa elokuvakokemustaan erilaisten virtuaalisten elämysten kautta.”