Verkkomediamainonnan luvuissa on mukana varsinainen ja luokiteltu mainonta, mutta ei hakusanamainontaa, sähköisiä hakemistoja eikä hakupalveluita. Verkkomediamainonnan osuus oli 4,7 prosenttia.

Sanomalehtimainontaan käytettiin euroja 5,1 prosenttia enemmän kuin vuonna 2006. Kaupunki- ja noutolehdissä mainonta väheni 1,2 prosenttia. Sanomalehtien osuus mediamainonnan määrästä oli 47,3 prosenttia ja kaupunkilehtien 5,2 prosenttia.

Aikakauslehdissä mainostettiin euromääräisesti 5,0 prosenttia enemmän kuin vuonna 2006. Aikakauslehtiryhmässä yleisölehdet kasvattivat mainostulojaan 13,8 prosenttia, ja ammatti- ja järjestölehdet 3,0 prosenttia. Asiakaslehdissä mainonta väheni 22,4 prosenttia. Aikakauslehtimainonnan osuus
mediamainonnasta oli 16,0 prosenttia. Printtimainonnan osuus mediamainonnasta oli 68,5 prosenttia.

Televisiomainonta kasvoi 7,9 prosenttia ja osuus oli 19,9 prosenttia.

Radiomainonta kasvoi 0,5 prosenttia. Radiomainonnan osuus oli 3,6 prosenttia.

Sähköisen mainonnan osuus mediamainonnan määrästä oli 28,2 prosenttia.

Ulko- ja liikennemainonta kasvoi 13,7 prosenttia. Ulko- ja liikennemainonnan osuus oli 3,2 prosenttia. Elokuvissa mainostettiin 64,5 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. Elokuvamainonnan osuus oli 0,2 prosenttia.