Lea Låsin mukaan MediaCom etsii johtoonsa näkemyksellistä ja sitoutunutta toimitusjohtajaa.

”Haemme johtajaa, jolla on paitsi kokemusta toimialasta myös luovaa ja rohkeaa näkemystä asiakkaidemme tarpeiden ratkaisemiseksi. Edellytämme sitoutumista meille tärkeisiin painopisteisiin, kuten kansainvälistymiseen, digitalisoitumiseen ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen”, Lea Lås kuvaa.

Tuomas Teinilä nimitettiin MediaComin toimitusjohtajaksi viime syyskuussa, kun yhtiön aiempi toimitusjohtaja, lähes 25 vuotta MediaComia luotsannut Bengt Lindström siirtyi Salomaa Yhtiöiden kehitystehtäviin ja MediaComin yhtiön hallituksen jäseneksi.

”Valitettavan lyhytaikaiseksi jääneen pestin vuoksi Tuomaksen lähtö ei vaikuta asiakassuhteisiin. Asiakastyö jatkuu kuten ennenkin ja yhtiön kehittämisestä vastaavat pitkään yhtiössämme vaikuttaneet avainhenkilöt”, Lea Lås kommentoi.

MediaCom on maailmanlaajuisen MediaCom-ketjun Suomen edustaja. Yhtiö on osa Salomaa Yhtiöt yritysryhmää.