Palkinnot jaetaan radioväelle suunnatussa RadioShow-tilaisuudessa 31.1.2008.

Markkinointi- ja myyntialan henkilöistä koostuva raati valitsee ensin vähintään kolme ja maksimissaan viisi ehdokasta jokaiseen kategoriaan. Ehdokkaista valitaan shortlistalta yksi voittaja jokaisesta kategoriasta.

Tuomariston puheenjohtaja, RAB Finlandin toimitusjohtaja Stefan Möller toteaa ehdokkaista, että “Radio 957 on Tampereella jo vuosia ollut vahva tuloksentekijä. Radio Rock tuli heti alkuvuodesta vahvasti uutena radiona markkinoille ja saavutti hyvän yleisömäärän sekä myyntitason. Novalla on ollut huikea vuosi. Kaikkien aikojen ennätys tehtiin heinäkuussa, kanavan myynnin ollessa 2 miljoonaa euroa. Myös koko vuoden liikevaihto oli radion ennätys. SuomiPOP on viime vuonna vahvasti kasvattanut sekä kuulijamääräänsä, että liikevaihtoaan. Radio NRJ joutui miettimään koko myyntinsä uudestaan, kun uuden toimiluvan myötä paikallinen myynti ei ollut enää mahdollista. Muutoksista huolimatta radio on kasvattanut valtakunnallista myyntiään.”

Tilaisuudessa palkitaan myös vuoden markkinointi- ja radiotapahtuma. Muut palkintokategoriat ovat: vuoden radiomyyjä (paikallinen ja valtakunnallinen), vuoden tulokas ja vuoden radioammattilainen.

Samana päivänä 31.1. illalla järjestettävässä perinteisessä Kaiku Gaalassa palkitaan vuoden 2007 parhaat radiomainokset ja niiden tekijät.