-Olen äärimmäisen kiitollinen palkinnosta ja iloinen siitä, että pitkäaikainen kehitystyömme on tuonut koko toimialalle kasvua. Töitä on tehty ja tullaan tekemään jatkossakin, toteaa toimitusjohtaja Klaus Kuhanen JCDecaux Finlandista.

TNS Gallupin tuoreeltaan julkaisemat mainosluvut vuoden 2007 mediaosuuksista osoittavat, että ulkomainonta on kasvanut voimakkaasti. Ulkomainonnan osuus koko vuoden 2007 mainoskakusta oli 3,2 prosenttia, joten kasvua edellisvuoden lukuihin tuli 13,7 prosenttia. Ulkomainonnan osuus kasvoi kolmanneksi eniten elokuva- ja verkkomainonnan jälkeen.

-Voimakas kasvu osoittaa, että vanha ja perinteinen ulkomainonta on edelleen voimissaan. Ulkomainonnan mainososuuden kasvu ei koske ainoastaan Suomea, vaan se on ennen kaikkea globaali kehitystrendi, toimitusjohtaja Kuhanen painottaa.

JCDecaux ulkomainosvälineet ja liikennevälinemainonta tavoittaa aktiiviset kaupunkilaiset, jotka viettävät yhä suuremman osan päivästään liikkeellä. Yli 4,3 miljoonaa suomalaista yli 40 paikkakunnalla on JCDecaux’n ulkomainosvälineiden tavoitettavissa. JCDecaux toimii 48 maassa. Päivittäin 170 miljoonaa kuluttajaa kulkee JCDecaux’n mainosvälineiden ohi eri puolilla maailmaa.