Viime vuonna Pohjoismaiden suurimpiin yhteisö- ja yritysviestintään erikoistuneisiin toimistoihin kuuluva Kreab sijoittui toiseksi. Edellisen kerran yhtiö voitti ykkössijat vuosina 2004 ja 2000.

-Kreabilla on tyytyväisiä asiakkaita ja taitavia työntekijöitä, jotka pystyvät vastaamaan luovasti asiakkaiden tarpeisiin. Brysselin toimistomme on kasvanut jatkuvasti. Uusi konttorimme Washingtonissa avaa kansainvälisiä toimintamahdollisuuksia. Lontoon toimistomme on tärkeä tukikohta kansainvälisten mediasuhteiden hoitamisessa ja talousviestinnässä, kertoo konserninjohtaja Charlotte Erkhammar.

-Olemme iloisia Ruotsin toimiston menestymisestä, sillä teemme jatkuvasti tiivistä yhteistyötä toimistojen kesken. Suomessa Kreab on liikevaihdoltaan suurimpia viestintätoimistoja. Olisi kiintoisaa, jos myös Suomessa viestintätoimistoja arvioitaisiin laajemmin, kommentoi Kreab Helsingin toimitusjohtaja Matti Saarinen.

Kreabin kansainvälinen 25 kansallisuutta edustava 150 konsultin verkosto kattaa 11 maata. Kreab on toiminut Suomessa vuodesta 1988.