Tänä keväänä Suomessa lanseerattavan Ellen päätoimittajaksi on valittu 37-vuotias filosofian tohtori Mirva Saukkola. Monipuolisen toimittajanuransa ohessa Saukkola on muun muassa kirjoittanut romaaneja. Allerin tavoitteena on nostaa maailman johtava muotilehti suomalaislukijoiden kestosuosikiksi.

Ellen päätoimittajaksi valitulla Mirva Saukkolalla on vankka tausta aikakauslehtien tekijänä. Hän siirtyy uuteen tehtäväänsä Kotilieden toimituspäällikön tehtävästä. Aiemmin hän on toiminut Cosmopolitanin toimituspäällikkönä sekä toimittajana muun muassa Gloriassa ja Glorian ruoka & viini -lehdessä. Lisäksi Saukkola on väitellyt filosofian tohtoriksi yleisestä kirjallisuustieteestä ja kirjoittanut muun muassa muotimaailmaan sijoittuvia dekkareita.

Hélène Lazareff perusti Ellen Ranskassa vuonna 1945. Suomen versio tulee olemaan 41. Ellen painos. Elle-lehdillä on yli 23 miljoonaa vakituista lukijaa.