Kanavan kuuntelijamäärä on viikkotasolla ollut jatkuvasti yli 600 000 ja parhaimmillaan kuuntelijaluku ylsi 766 000 kuuntelijaan kuluneen vuoden maalis-toukuussa. Radio Rock onkin onnistunut vuoden sisään ylittämään kaikki julkisesti asetetut tavoitteensa.

Kohderyhmässään miehet 20-39 -vuotta, Radio Rock on valtakunnallisesti kuunnelluin radiokanava 18 %:n kanavaosuudella ja 24%:n kaupallisella kanavaosuudella mitattuna.

Vuoden aikana Radio Rock on loistanut muillakin saroilla kuin kuuntelijaluvuissa. Lokakuun lopussa 2007 järjestetyssä Musiikki & Media Industry Awards -palkintogaalassa kuluneen vuoden parhaaksi radiotoimittajaksi valittiin Radio Rockin Klaus Flaming.

Vuoden parhaana äänituotantona puolestaan palkittiin Radio Rockin Asenne On Rock -kokonaisuus RAB:n Radio Gaalassa. Myös Radio Rockin lanseeraama Rock-klubi on ollut menestys. Nettiyhteisössä on parhaillaan noin 37 000 jäsentä. Rock-klubin jäsenenä voi muun muassa voittaa lippuja kauden kuumimmille keikoille ja festareille.

Kauden kuumimpaan keikkaan, kaamosajan kovimpaan festaritapahtumaan päättyi myös Radio Rockin kulunut vuosi. Helsingin Jäähallissa 5.12. itsenäisyyspäivän hengessä järjestetyssä Radio Rock Finlandia -tapahtumassa esiintyivät kotimaisen rock-musiikin kovimmat artistit ja historian ensimmäisen Radio Rock Finlandia -palkinnon pokkasi Hanoi Rocks.