Suluissa henkilökohtaiset varajäsenet, jotka myös valittiin torstain kokouksessa.

Susanna Reinboth (Nelonen)
(Henna Jartti, Kaupunkilehtien liitto)

Sari Autio (Ilta-Sanomat)
(Arto Henriksson, Loviisan Sanomat)

Matti Saari (Apu)
(Maija Toppila, Hyvä Terveys)

Juha Kulmanen (Yle, Radio 1)
(Armi Kyynäräinen, TV1)

Jussi Eronen (MTV3, 45 minuuttia)
(Risto Pohjanpalo, Radio Nova)

Neuvostossa jatkavat median edustajina Tarja Liuha ja Ville Pohjonen sekä heidän henkilökohtaiset varajäsenensä Matti Salmenkangas (Liuha) ja Inkeri Pasanen (Pohjonen). Median edustajien lisäksi neuvostossa on kolme yleisön edustajaa ja yhtä monta varahenkilöä. Erovuoroiset jäsenet valitaan neuvostossa 12.12.2007.

Yleisöä edustavat nyt Heikki Airaksinen, Jaana Hallamaa ja Eija Niinikoski. Heistä Airaksinen ja Niinikoski lopettavat kuluvan vuoden lopussa. Kaikki varajäsenet Merja Airaksinen, Hilkka Kakko-Helle ja Katja Komonen ovat myös erovuorossa. Neuvosto siirtyy joulukuussa käytäntöön, jossa myös yleisön edustajille valitaan henkilökohtainen varajäsen.