Espanjan kuninkaan Juan Carlosin ärähdyksestä “Mikset pidä päätäsi kiinni” Venezuelan vasemmistolaiselle presidentille tuli rahasampo medialle, kirjoittaa Taloussanomat.

Espanjan kuningas Juan Carlos käski viikko sitten huippukokouksessa Santiagossa Venezuelan presidentti Hugo Chávezia pitämään päänsä kiinni tämän syyttäessä Espanjaa vallankaappauksen tukemisesta. Latinalaisen maailman nettivaltiaat näkivät heti historiallisen rahastusmahdollisuuden, kertoo Taloussanomat.

He alkoivat kaupata välittömästi internetissä kuninkaan huudahdusta “Por qué no te callas!” (“Mikset pidä päätäsi kiinni”) kännyköiden soittoääneksi, joka pirisee espanjalaisen El Mundon arvion mukaan jo 500000 matkapuhelimessa. Soittoäänellä on tehty rahaa arviolta jo 2,2 miljoonaa dollaria, kirjoittaa toimittaja Tuulikki Kuparinen Taloussanomissa.

Taloussanomien juttu