Erovuorossa olleet hallituksen jäsenet toimitusjohtaja Hans Boije (HSS Media Ab), toimitusjohtaja Eino Laukka (Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oy), toimitusjohtaja, päätoimittaja Pekka Mervola (Sanomalehti Karjalainen Oy) ja toimitusjohtaja, päätoimittaja Juha Haapakoski (Rannikkoseudun Sanomat Oy) valittiin uudelleen.

Lisäksi hallituksessa jatkavat toimitusjohtaja Henrik Johansson (Hufvudstadsbladet Ab), toimitusjohtaja Keijo Ketonen (TS-Yhtymä Oy), hallituksen puheenjohtaja Antti Kivekäs (Esan Kirjapaino Oy), toimitusjohtaja Matti Korkiatupa (Ilkka-Yhtymä Oyj), toimitusjohtaja Heikki Nykänen (Kustannus Oy Demari), toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen (Sanoma Osakeyhtiö), toimitusjohtaja Erkki Poranen (Keskisuomalainen Oyj), toimitusjohtaja, kauppaneuvos Taisto Riski (Kaleva Kustannus Oy) ja toimitusjohtaja Jukka Tikka (Länsi-Savo Oy).

Sanomalehtien Liitto on sanomalehtien ja sanomalehtikustantajien toimialajärjestö, johon kuuluu 200 sanomalehteä.