Järjestelyn jälkeen Mediatonic muodostaa konsernin
sijoitus- ja kehitysyhtiö Zeeland Adventures Oy:n rungon, johon keskitetään uusien liiketoimintojen kehitys. Järjestelyn kautta Mediatonicin pääomistajat Jari Tuovinen ja Tanu-Matti Tuominen nousevat Zeeland Societyn suurimpien omistajien joukkoon. Yhteensä muodostuvan Zeeland Society Oyj:n omistajiin kuuluu 60 henkilöä.

Hiihtoputkiteknologiaa

Zeeland Societyn sijoitusyhtiöihin kuuluvat muun muassa internet-sivustojen itsepalveluautomaattia kehittävä Ideakone ja Snowring Sports.

Ideakone hakee parhaillaan pääomia kansainvälistä laajentumista varten. Snowring Sports puolestaan suunnittelee uuden hiihtoputkiteknologian viennin käynnistämistä.

Zeeland Society Oy muodostuu Zeeland-mainostoimistosta, Deeland-designtoimistosta, markkinointiin Venäjällä keskittyneestä Zeeland Eastista, Text 100 Conexio -viestintätoimistosta ja A4 Mediasta, joka on konsernin digitaalinen markkinointitoimisto.

Tänä vuonna yhtiö on myyntikatteella mitattuna kymmenen suurimman mainostoimiston joukossa Suomessa. Yhtiö toimii Helsingissä, Turussa ja Tampereella ja siinä työskentelee 79 henkilöä, kaikki osakkuusyhtiöt mukaan lukien 120 henkeä. Konsernin asiakkaita ovat mm. Volkswagen ja Audi, Kemira GrowHow, Teboil, Itella, Ideapark, Eniro, Varamiespalvelu-yhtiöt, Aker Yards, Aviapolis, Eaton, Symantec, Viewsonic ja Sauli Niinistö.