Nykyiset sukupolvet ovat jo lähes unohtaneet rikkaan suomalaisen henkisen perinnön, jonka mukaan rinnallamme elää kaikkialla kotihaltioiden ja luonnonväen kansoittama maailma, päätoimittaja Lassi Rajamäki kertoo.

HALTIASAAGA-lehti marssittaa suomalaisen kertomaperinteen nykylukijoiden luokse elävänä ja ajanhengen mukaisena. Haltiasaagan hahmot tempaisevat lukijan mukaansa seikkailuun, jollaista ei odota kokevansa.

“Kuljetamme lukijan Lappiin sekä Korvatunturin maailmaan, josta ei puutu haltioita, peikkoja, maahisia, puhuvia eläimiä eikä taikuutta. Ikiaikaista hyvän ja pahan kamppailua käydään kutkuttavan hauskoissa ja jännittävissä tarinoissa ja kauniissa sarjakuvissa”, Rajamäki kertoo.

Lehden pääkohderyhmä ovat 5-11-vuotiaat lapset, mutta se tarjoaa hauskoja hetkiä myös muunikäisille tarinoiden ystäville.

Lehdessä on sarjakuvia, kuvitettuja tarinoita, puuhatehtäviä, lautapeli sekä laaja jouluosio. Jännittävä lautapelin ja sarjakuvan yhdistelmä tarjoaa täysin uudenlaisen pelikokemuksen koko perheelle. Lisäksi lehdessä on mielenkiintoinen tietopaketti Lapin mytologiasta.

Lehden verkkosivustolta www.haltiasaaga.net löytyy mm. lehden
sähköinen versio (joulukuun alusta).

Lehteä julkaisee Levi Kustannus.