Alma Media-konserniin kuuluva Suomen Paikallissanomat Oy (SPS) ostaa teemajutut jatkossa Juttupankki Stoorista, joka on Keskisuomalainen Oyj:n omistaman Maakunnan Sanomat Oy:n paikallis- ja kaupunkilehdille suunnattu journalistinen palvelu. Sopimus aloittaa uudenlaisen yhteistyön kahden Suomen suurimman paikallislehtiyhtiön välillä.

Kaikki SPS:n 21 paikallis- ja kaupunkilehteä aloittavat Stoorin asiakkaina vuoden 2008 alusta alkaen.

Yhteistyö tuo myös paremmat mahdollisuudet valtakunnan kaikkien paikallislehtien yhteiseen ilmoitusmyyntiin, kun vähintään lähes 40 lehteä tekee liitteen samaan aikaan samasta teemasta.

Juttupankki Stoorin palvelu tuottaa artikkeleita kuvineen erilaisista teemoista ja aiheista. Stoorin vakioteemoja ovat muun muassa koulutus, kauneus ja terveys, muoti ja häät, rakentaminen ja sisustaminen, puutarha, liikenne, matkailu, ruoka ja viini, yrittäminen ja joulu.