Tulosruutu tuo päivittäin ruutuun tiivistelmän päivän tärkeimmistä urheilutapahtumista. Anette Latva-Piikkilä aloitti Tulosruudun urheiluankkurina jo lokakuun puolella. 28-vuotias Anette ajoi kilpaa karting-autoilla vuoteen 2001 asti ja kilpakumppaneihin lukeutuvat mm. Kimi Räikkönen, Heikki Kovalainen, Lewis Hamilton ja Nico Rosberg.

Anette Latva-Piikkilä, MTV3:n Tulosruudun ankkuri
Anette Latva-Piikkilä, MTV3:n Tulosruudun ankkuri

MM, EM, PM ja SM-tasolla kartingia ajaneen Anetten paras sijoitus on vuodelta 1998, jolloin EM-kisoissa tuli sija 16. ja kruunaus naisten Euroopan mestariksi. Kilpauran päätyttyä Anette on seurannut alaa tiiviisti ja työskennellyt Motor Forum -makasiiniohjelman sekä rallin SM-sarjan tuotantotiimissä.

Tulosruudun muina ankkureina jatkavat tuttuun tapaan Heidi Suomi, Inka Korhonen, Tomi Immonen, Mika Saukkonen ja Timo Haapaniemi.