Talentum neuvottelee ruotsalaisen Thomson Förlag AB:n Fakta Regulatory liiketoiminnan ostamisesta Ruotsissa. Liiketoiminnan ydintä on mm. työlainsäädäntöön, henkilöstön kehittämiseen ja verotukseen liittyvän tiedon jalostaminen ammattilaisille online- ja painetussa muodossa sekä koulutustapahtumina.

Myyjänä kaupassa oleva Thomson Förlag AB kuuluu kanadalaiseen The Thomson Corporation Groupiin, jonka osakkeet on listattu New Yorkin ja Toronton pörsseissä (NYSE: TOC; TSX: TOC).

Kaupan toteutuessa Talentumin omistukseen siirtyy Thomsonin Fakta Regulatory -liiketoiminta, joka on siirretty perustettuun uuteen yhtiöön nimeltä Fakta Regulatory AB. . Yrityksen palveluksessa on 60 henkilöä, ja liiketoiminnan liikevaihto vuonna 2006 oli noin 73,7 milj. Ruotsin kruunua (noin 8,0 milj. euroa). Liiketoiminta on kannattavaa.

Kaupan toteutuminen riippuu lopullisista osapuolten välisistä sopimuksista ja niiden ehdoista.

Kaupan toteutumisesta tiedotetaan erikseen, arviolta kahden viikon kuluttua, eivätkä osapuolet kommentoi asiaa neuvottelujen kestäessä.