Markkinoi viestinnän koulutustarjontaanne Mediaviikon Viestintä-advertoriaalissa!. Kilpailu hyvistä viestinnän opiskelijoista on kovaa. Viestinnän koulutuksen vaihtoehtoja on Suomessa paljon. Edistääkseen viestinnän koulutusta Mediaviikko.fi julkaisee valtakunnallisen Viestinnän advertoriaalin marraskuussa 2007. Katso malli

Tarjoamme koulutuksen järjestäjille mahdollisuutta osallistua advertoriaaliin, joka on Mediaviikon tarjoama maksullinen teemanumero alan koulutusyksiköille. Voitte julkaista advertoriaalissa aineistoanne, eli tekstiä, kuvia, videoita, linkkejä ja logon. Saatte käyttöönne näyttävän ja riittävän tilan advertoriaalissa sekä nimenne, myös logona, sisällön esittelyosaan.

Advertoriaalin julkistaminen Mediaviikko.fi-sivustolla ja advertoriaalin markkinointoimet ovat seuraavat:

1. Julkistaminen erillisenä Viestintä-ardvertoriaalina, jonne näyttävä mainosbanneri etusivustolla kuusi kuukautta eteen päin.
2. Uutinen julkaisemisesta Mediaviikossa
3. Näyttävä mainos Mediaviikon viikkokirjeessä seuraavat puoli vuotta eli yhteensä 22 kertaa.
4. Mainos Procomin jäsentiedotteen mukana kaikille Procomin eli tiedottajien liiton jäsenille Suomessa.
6. Googlessa erillinen mainos advertoriaaliin saavuttaen uudet viestinnän koulutuspalveluiden etsijät.
7. Tiedote STTInfon kautta kaikille medioille Suomessa advertoriaalin julkaisemisesta, minkä ansiosta toimittajat voivat käyttää advertoriaalia arvokkaana tietolähteenään kirjoittaessaan artikkeleita viestinnän koulutuksesta.

Toimintaohjeet aineiston lähettämiseksi

Toimittajamme laatii hyvän esittelytekstin. Voitte laatia tekstin myös itse. Julkaisemme myös haluamanne määrän kuvia jpg-muodossa, logon ja linkkejä. Jos haluatte julkaista videoita, liittäkää videosta linkki.

Advertoriaaliin osallistumismaksu on 2.900 euroa + ALV 22 %.
Lasku tilauksesta 7 pv netto.

Mediaviikon viestintä-advertoriaali on erinomainen markkinointikanava. Liittykää mukaan!

Lähetä tilaus sähköpostilla: paavo.vasala@mediaviikko.fi

Ystävällisin terveisin,
Mediaviikko.fi
Paavo Vasala
päätoimittaja
paavo.vasala@mediaviikko.fi
puh. 0500 586737
www.mediaviikko.fi