Lyhyen elinkaarensa aikana Helsinki Times on löytänyt lukijansa; lehdellä on jo satoja yksittäistilaajia sekä monet yritykset ja hotellit tilaavat sitä bulkkeina työntekijöilleen ja asiakkailleen.

Lisäksi Helsinki Times on ollut elokuusta asti tarjolla Finnairin saapuvilla kaukolennoilla ja Brysselin lennoilla.

Suomessa vierailevien matkustajien ja liikemiesten lisäksi Helsinki Times on suunnattu täällä työskentelevälle kansainväliselle lukijakunnalle.

”Helsinki Times on tällä hetkellä monelle Suomessa asuvalle ja vierailevalle ulkomaalaiselle ainoa painettu tiedonlähde, mutta kansien välistä löytyy myös monia suomalaisiakin kiinnostavia osioita. Esimerkiksi Finland in the World Press osioon on kerätty paloja maailman lehdistössä julkaistuista jutuista, jotka liittyvät Suomeen,” kertoo päätoimittaja Alexis Kouros.

Lehti sisältää myös katsauksen suomalaiseen lehdistöön. Muita osia ovat mm. kotimaan ja ulkomaan uutiset, taloussivut, urheilu ja kulttuuri. Lisäksi syksyllä on julkaistu asumiseen ja työskentelyyn liittyviä teemanumeroita. Koko viikon televisio-ohjelmapaketin erikoisuus on se, että lukija saa vihjeitä suomalaisten kanavien ohjelmista, joita englantia osaava voi seurata.

Helsinki Times ilmestyy 49 kertaa vuodessa. Lehteä on saatavilla Lehtipisteistä ympäri Suomea. Pääasiassa Helsinki Times on tilattava julkaisu. Vuositilaus on 120 euroa. Irtomyyntihinta on 3 euroa.

Helsinki Timesia kustantaa Dream Catcher Oy, joka julkaisee englanninkielistä ilmaisjakelulehteä SixDegrees jo neljättä vuotta. Molempien lehtien päätoimittajana toimii lääkärinä, kirjailijana ja dokumentaristina tunnettu Alexis Kouros.

SixDegrees jatkuu entiseen tapaan kuukausittaisena lehtenä uuden viikoittaisen lehden rinnalla. SixDegreesillä on noin 110 000 lukijaa ja lehteä jaetaan 500:ssa pisteessä ympäri Suomea.