Jessica Diktonius
Jessica Diktonius
Anna-Maria Paalu
Anna-Maria Paalu

Viestintätoimisto Kreab Oy:ssä on nimitetty Anna Hakala, M.Phil., viestinnänsuunnittelijaksi (Junior Consultant) 8.10.2007 alkaen. Kasvatustieteen maisteri Anna Ailio viestinnänsuunnittelijaksi (Assistant Consultant) 22.11.2007 alkaen.

Emma London
Emma London

1.1.2008 alkaen valtiotieteiden maisteri Jessica Diktonius viestintäkonsultiksi, valt. yo, Laura Helaniemi viestintäkonsultiksi, kauppatieteiden maisteri Anna-Maria Paalu viestintäkonsultiksi, filosofian maisteri Emma London viestinnänsuunnittelijaksi (Assistant Consultant), valtiotieteiden maisteri Susanna Inkinen viestinnänsuunnittelijaksi (Assistant Consultant) ja Päivi Saarentaus, MAT, graafiseksi suunnittelijaksi.

Päivi Saarentaus
Päivi Saarentaus
Susanna Inkinen
Susanna Inkinen

Lisäksi Tarja Patrikainen, MAT, nimitettiin graafiseksi suunnittelijaksi 1.5.2007 alkaen.

Tarja Patrikainen
Tarja Patrikainen

Kreab on Pohjoismaiden suurin viestintätoimisto, jolla on 12 omaa toimistoa 11 maassa.