Yksipäiväisten lehtien paras verkkolehti oli Paikallissanomilla, jonka levikkialuetta ovat Lavia, Mouhijärvi ja Suodenniemi. Kaksipäiväisten lehtien sarjassa voiton vei Loviisan Sanomat ja useampipäiväisten lehtien sarjassa Åland.

Viitasaaren Seutu, Uutis-Jousi ja Borgåbladet ovat vuoden 2007 parhaat paikallislehdet.

Viitasaaren Seutu voitti Sanomalehtien Liiton järjestämän Paikallislehtikilpailun kerran viikossa ilmestyvien lehtien sarjan, jossa toiseksi tuli Sipoon Sanomat ja kolmanneksi Kaarina-lehti.

Kaksi kertaa viikossa ilmestyvistä lehdistä parhaaksi arvioitiin Siilinjärven ja Maaningan paikallislehti Uutis-Jousi. Seuraaville sijoille sijoittuivat KMV-lehti ja Sotkamo-lehti.

Vähintään kolme kertaa viikossa ilmestyvistä lehdistä ykkönen oli Borgåbladet. Toiseksi ylsi Åland ja kolmanneksi Raahen Seutu.

Paikallislehtikilpailuun osallistui tänä vuonna ennätykselliset 96 lehteä. Kilpailun tuomareina toimivat Jyväskylän yliopiston toimittajakoulutuksen opiskelijat sekä kuusi paikallislehtien edustajaa. Tuomaristo arvioi lehtien juttusisältöä, kuvitusta, ulkoasua ja mielipidekirjoituksia.