Viisas Raha ilmestyy kuukausittain, ensimmäinen numero helmikuussa 2008.

Viisas Raha jaetaan jäsenetuna Osakesäästäjien Keskusliiton jäsenille. Liitolla on 37 paikallisyhdistystä, joiden yhteinen jäsenmäärä on tällä hetkellä noin 11 600.

Opetuksellisen sisällön lisäksi lehdessä julkaistaan tietoa liiton järjestötoiminnasta.

-Osakesäästäjillä ei tähän saakka ole ollut omaa lehteä. Se on ollut merkittävä puute, jonka Viisas Raha nyt korvaa, Osakesäästäjien Keskusliiton puheenjohtaja, professori Jarmo Leppiniemi sanoo.

-Tavoitteena on tehdä korkeatasoinen ja sijoittajalle arvokasta tietoa tarjoava lehti, joka samalla toimii liiton ja jäsenten välisenä viestintäkanavana.

Viisas Raha -lehden kustantaa ja tuottaa sopimusperusteisesti Alma Media Lehdentekijät. Ilmoitusmarkkinointi käynnistyy välittömästi ja siitä vastaa Lehdentekijöiden tytäryhtiö Businessviestintä. “Osakesäästäjät eivät halua tästä rahaa, haluamme vain korkeatasoisen lehden”, Leppiniemi toteaa.

Lehden sisällöstä päättää toimitusneuvosto ja viime kädessä Osakesäästäjien Keskusliitto, joka nimeää lehden päätoimittajan. Päätoimittajaehdokkaita on muutamia. “Niiden joukossa en ole kuitenkaan minä”, Leppiniemi sanoo Mediaviikolle.

-Osakesäästäjät ovat kiinnostava ja kasvava kohderyhmä. Uuden lehden lanseeraus ottaa aina aikansa, ja lähdemme haastajan asemasta, mutta hyvä lehti löytää varmasti lukijansa ja ilmoittajansa, Lehdentekijöiden toimitusjohtaja Kimmo Kallonen sanoo.