”Olemme panostaneet pitkin vuotta laadukkaaseen kotimaiseen musiikkijournalismiin, ja tehneet aitoa musiikki-TV:tä rakkaudesta musiikkiin. Tämän syksyn uutta ovat The Voice LIVE -ohjelman keikkataltioinnit viime kesältä. Lisäksi raportoimme päivittäin musiikkimaailman tapahtumista kanavallamme ja nettisivuillamme. The Voice TV:llä julkaistaan myös Suomen Virallinen Latauslista. Olemme ylpeitä työstämme ja The Voicesta”, kertoo The Voice TV:n ohjelmapäällikkö Johannes Saukko.

”Musiikki & Median tuotanto on kasvanut kovasti ja sen merkitys toimialan verkostoitumiselle on yhä vain tärkeämpi. Ylsimme yli 850 hengen ammattilaiskävijään”, kertoo tuottaja Lauri Laurila Saha Creative Events Oy:stä, joka vastaa Musiikki & Median tuotannosta.

”Vuoden Musiikkimedia-palkinnon kohdalta näkee perusteluista ja äänimääristä sen, että raatilaiset ovat miettineet kuka tänä vuonna palkinnon todella ansaitsee”, jatkaa Laurila.

The Voice TV:tä äänestäneiltä tuli mm. seuraavia perusteluja:

”The Voice TV on vuoden 2007 ehdoton voittaja. Kanava on nostanut uskomattomassa ajassa katsojamääränsä huikeisiin lukuihin. Lisäksi tämä kanava on ymmärtänyt, että musiikkikanavan tarkoitus on näyttää musiikkivideoita.”

”Pystynyt kehittämisen ansiosta lisäämään katsojalukua huimasti kuluneen vuoden aikana. Tällä hetkellä kehityksen terävimmässä kärjessä.”

”Häpeämättömän kaupallinen, mutta samalla tärkein kotimaisen musiikkivideotuotannon esittäjä.”

Sami Virtasesta Vuoden Musiikkipäällikkö

Lauantaina Tampereella pidetyssä RAB Radiogaalassa palkittiin kaupallisen radiokentän tekijöitä. Levy-yhtiöiden äänestämän Vuoden Musiikkipäällikön tittelin sai The Voicen Sami Virtanen. Virtanen toimii sekä TV:n että radion musiikkipäällikkönä.

“On hienoa saada arvostusta radion tärkeimmiltä yhteistyökumppaneilta eli levy-yhtiöiltä”, kiittelee Sami Virtanen, The Voicen musiikkipäällikkö.