AinaCom Oy:n “Olette jonossa” -televisiomainos voitti hopeaa
Golden Hammer -mainoskilpailussa Riikassa. Kisaan osallistuivat Itä-Euroopan toimistot Suomi mukaanluettuna. Tv-mainoksen ja kampanjakokonaisuuden suunnitteli Bob Helsinki. Kisaan osallistuivat Itä-Euroopan toimistot Suomi mukaanluettuna.

MTV3:lla, nk. prime timessa keväällä pyörinyt AinaComin tv-mainos “Olette jonossa” kilpaili Golden Hammer -mainosfestivaaleilla Riikassa ja voitti hopeaa A-5 -sarjassa. Golden Hammer on vuosittain järjestettävä Itämeren alueen suurin mainoskilpailu, johon osallistuu runsaasti arvostetuimpien mainostoimistojen tekemiä töitä. Kilpailun tuomaristo koostui kokeneista mainosalan ammattilaisista eri puolilta Eurooppaa.

“Mainoksemme ironisoi pitkiä jonotusaikoja ja herättää keskustelua kunnon palvelun puuttumisesta. Olemme itse poistaneet kuluttaja-asiakaspalvelustamme nauhoiteautomaatin ja puhelimeen vastaa aina ihminen”, toteaa AinaCom Oy:n markkinointipäällikkö Mari Paananen.

“Jos jonotusaika kestää yli minuutin, lupaamme tiskata asiakkaan tiskit tai tampata matot. Tähän mennessä lupaus on jouduttu lunastamaan vain muutaman kerran”, Paananen jatkaa.

Tv-mainos oli osa suurempaa kokonaisuutta, jossa AinaCom lanseerasi uuden peruslupauksensa “Uuden ajan teknologiaa & vanhanajan palvelua. Aina”.