Kauppatieteiden maisteri, KHT Lasse Ingström (32) on nimitetty Group Controlleriksi 25.9. alkaen. Hän on tätä ennen toiminut mm. tilintarkastajana PricewaterhouseCoopers Oy:ssä ja riskienhallintakonsulttina Deloitte & Touche Oy:ssä.

Milla Honkanen (32) on nimitetty palvelupäälliköksi 1.7.2007 alkaen. Hän oli tätä ennen Talentumin tietohallinnon tekninen assistentti.

Insinööri Risto Jauhiainen (45) on nimitetty tehtävään Director, IT Admin 1.7. alkaen. Hän oli tätä ennen tietohallintojohtaja.

Sami Kilpi (38) on nimitetty järjestelmäasiantuntijaksi 6.8. alkaen. Hän työskenteli tätä ennen TeliaSonera Oy:ssä raportoinnin parissa.

Juho Luukko (34) on nimitetty tehtävään Manager, Nordic IT 1.7. alkaen. Hän oli tätä ennen Talentumin tietohallinnon sisältötiimin vetäjä.

Janne Muhonen (35) on nimitetty tehtävään Director, New Businesses 1.7. alkaen. Hän oli tätä ennen Talentumin sähköisten liiketoimintojen johtaja.

Valtiotieteiden maisteri Rami Niittysalo (37) on nimitetty Digital Business Manageriksi 10.9. alkaen. Hän työskenteli tätä ennen online-liiketoimintojen kehittämistehtävissä YIT Oyj:ssä ja MTV3:ssa.

Diplomi-insinööri Markus Piipari (31) on nimitetty tehtävään Manager, Online Projects and Technologies 3.9. alkaen. Hän työskenteli tätä ennen Plenware Oy:ssä media-asiakkaiden online-liiketoimintojen kehitystehtävissä.

Jarkko Upola (39) on nimitetty järjestelmäasiantuntijaksi 1.10. alkaen. Hän työskenteli tätä ennen PrePress Center Oy:ssä järjestelmäasiantuntijana.