Entre Exhibitor on matkapuhelimeen ladattava ohjelmisto, jonka avulla messukävijä voi tehdä tapahtuman aikana havaintoja häntä itseään kiinnostavista asioista. Messukävijä saa Entre Exhibitorin avulla juuri sen tiedon, joka häntä itseään kiinnostaa, eikä hänen tarvitse kerätä tapahtumasta raskasta esitemateriaalia. Kaikki kiinnostava tieto ja messukävijän tekemät havainnot löytyvät tapahtuman jälkeen hänelle räätälöidyiltä verkkosivuilta.

“Kuvittele, että lähdet messuille ja palaat sieltä kantaen ainoastaan matkapuhelintasi. Palattuasi kaikki tuote- ja kontaktitieto, jota lähdit keräämään, odottaa sinua omalla personoidulla verkkosivullasi. Entre Exhibitor vähentää tarvetta ensin teettää, painattaa ja kuljettaa tapahtumaa varten kalliita esitteitä ja sen jälkeen rasittaa messukävijää niiden raahaamisella. Kokeneet messukävijät tietävät, että usein nuo materiaalit päätyvät roskakoriin viimeistään lentolaukkua pakatessa”, kertoo Brieftec Oy:n liiketoimintajohtaja Anastasia Haysom.