Husso siirtyy Pyhäjokiseutuun Urjalan Sanomista, jossa hän on toiminut päätoimittaja-toimitusjohtajana vuodesta 2004.

Simo Husso
Simo Husso

Simo Husso on opiskellut Tampereen yliopistossa muun muassa tiedotusoppia, sosiaalipsykologiaa, sosiologiaa ja aikuiskasvatusta. Ennen Urjalan Sanomia hän on työskennellyt Suomen Paikallissanomien yhteistuotannon tuottajana, Nokian Uutisissa taittavana toimittajana ja Kurun Sanomien paikallistoimittajana.

Pyhäjokiseudun levikki on 7598 kappaletta. Lehden levikkialueeseen kuuluvat Oulaisten lisäksi Haapavesi, Vihanti, Pyhäjoki, Kärsämäki ja Merijärvi.

Teijo Mäki
Teijo Mäki

Teijo Mäki (47) on nimitetty Ylivieskassa ilmestyvän kaupunkilehden Vieskalaisen päätoimittajaksi 12.11.2007 alkaen. Mäki on työskennellyt Vieskalaisen tuottajana maaliskuusta 2007 saakka. Aikaisemmin hän on työskennellyt Tampereella ilmestyvän kaupunkilehden Torin tuottajana, Koillis-Hämeen, Vekkarin ja Ylä-Pirkanmaan Vekkarin yhteisenä tuottajana, Vekkarin päätoimittajana, Koillis-Hämeen toimitussihteerinä sekä Raahen Seudun toimittajana.

Pyhäjokiseudun vt. päätoimittajana ja Vieskalaisen päätoimittajana toiminut aluejohtaja Erkki Heikkilä (50) jatkaa lehtien tulosvastuullisena yksikön johtajana ja vastaa lehtien media- ja levikkimarkkinoinnista.

Suomen Paikallissanomien kaupunkilehtiryhmään kuuluvan Vieskalaisen jakelulevikki on 10500 kappaletta.