Yritykset saavat Verkkopirkko-lehden kustannusoikeudet yksinoikeudella lisenssipohjalta valitsemalleen alueelle. Lisenssin hankkinut kustantaja vastaa lehden kustantamisesta, mainosmyynnistä, painattamisesta ja jakelusta.

Lehden sisällöksi tulee Verkkopirkko.fi -sivustolla julkaistut luokitellut ilmoitukset, jotka toimitetaan lehden tekijälle digitaalisena. Lehden sisällön toimittamisesta ei synny toimittamiskuluja, koska lehdessä on pelkkiä ilmoituksia ja mainoksia.

Kustantaja maksaa Verkkopirkko-lehden lisenssistä kertaluonteisen aloitusmaksun sekä aineistosta lehtikohtaisen kiinteän toimitusmaksun. Myyntitulot kustantaja pitää itse. Kustantaja määrittää ilmoitushinnat, lehtien ilmestymiskerrat, painosmäärät ja jakelun.

Verkkopirkko.fi lehti on tehty koeluonteisesti Oulussa kesällä hyvin tuloksin.

LEHDEN MALLI

Lisenssistä antaa lisätietoja Paavo Vasala. paavo.vasala@wasala.fi tai 0500 586737