Mediatoimisto MediaComin toimitusjohtajaksi on nimitetty MMM Tuomas Teinilä, 38. Teinilä siirtyy toimitusjohtajan tehtävään yhtiön markkinointijohtajan paikalta. Teinilä on aiemmin toiminut asiakkuusjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä mainostoimisto Sek&Greyssä sekä virvoitusjuomamerkki Red Bullin maajohtajana. Yhtiön aiempi toimitusjohtaja, lähes 25 vuotta MediaComia luotsannut Bengt Lindström siirtyy Salomaa-yhtiöryhmän palvelukseen kehittämään yhtiöryhmän liiketoimintaa painopisteenään Human Insights ja tiedonhallinta.

Tuomas Teinilä näkee mediatoimistojen olevan kiinnostavassa tilanteessa median rakenteiden ja kulutuksen vauhdikkaan muutoksen johdosta.

”Mediatoimistoilla on entistä merkittävämpi rooli yritysten kasvun konsulttina. Vain ymmärtämällä ihmisen käyttäytymisen syitä ja motiiveja markkinoijalla on mahdollisuus saada ihminen haluamaan nykyisen käyttäytymisensä muutosta”, Teinilä uskoo.