Kaupunkilehti Metron uuden viikkoliitteen, Metro Liven ensimmäinen numero ilmestyy perjantaina 7. syyskuuta. Lehti keskittyy viikonloppuun.

”Metro Liven konsepti on aivan uudenlainen. Joka viikko ilmaiseksi sadoilletuhansille ihmisille jaettavia, viikonlopun rientoihin keskittyviä kaupunkilehtiä ei Suomessa ole muita. Sisällöllisesti se on mieletön mahdollisuus”, Metro Liven sisällöstä vastaava esimies Santtu Parkkonen sanoo.

Metro Livelle on suunniteltu oma ulkoasu, ja se on helposti tunnistettavissa Metron tuoteperheeseen kuuluvaksi. Liitteen sivumäärä tulee olemaan 16–24.

Metro Live jaetaan joka perjantai Metron kantalehden välissä. Joukkoliikennevälineiden lisäksi sitä on saatavilla lehtitelineistä, kahviloista ja ravintoloista. Liven myötä Metron jakelupaikat lisääntyvät noin 130:llä.

Metro Live on Sanoma Kaupunkilehdet Oy:n kustantaman kaupunkilehti V:n seuraaja. V ilmestyi viimeisen kerran toukokuun lopussa. Metro Liven verkkopalvelu avataan 5. lokakuuta osoitteessa www.metrolive.fi. Samaan aikaan V-lehden verkkopalvelun käyttäjät ohjataan uuteen palveluun.