Sloggi kertoo kävijöille internetsivuillaan, että kilpailun tarkoituksena on löytää maailman kauneimmat sloggi-takamukset. “Liki 54.000 henkilöä on käynyt Suomen sivustollamme. Kaiken kaikkiaan kilpailu on ollut erittäin suosittu yli 30:ssa maassa ja sen ympärille on muodostunut valtava verkosto. Olemme valitettavasti joutuneet toteamaan, että tarkoituksemme löytää maailman kauneimmat sloggi-peput on tulkittu Pohjoismaissa väärin ja me otamme nämä syytteet vakavasti”

Sloggi ilmoittaa, että “vaikka kampanjaan kohdistettu kritiikki on mielestämme aiheetonta, kunnioitamme ja arvostamme kaikkien mielipiteitä. Ennen kaikkea emme halua loukata kenenkään henkilökohtaisia tunteita mallikilpailullamme. Siksi olemme päättäneet sulkea Show me your sloggi-sivuston Suomessa. Pahoittelemme mahdollisesti aiheuttamaamme harmia ja toivomme, että jatkossakin olet mukana sloggien maailmassa.”

Sloggin peppukisan puolustajien adressi

Sloggin kisan sivusto