”Digiboksikauppa käy näin analogisten lähetysten loppumisen lähestyessä kovaa kyytiä, ja mekin saamme jatkuvasti uusia katsojia. Uskon, että pystymme kasvattamaan vielä loppuvuonna The Voice TV:n katsomista merkittävästi”, toteaa The Voice TV:n ohjelmapäällikkö Johannes Saukko.

The Voice TV aloittaa uuden päivittäisen Voicela-viihdeohjelman 3.9. Ohjelma yhdistelee musiikki- ja elokuvajournalismia monipuoliseen ja raikkaaseen viihteeseen. Ohjelman runko taipuu artistihaastatteluista ja musiikkivideoista aina sketsiviihteen puolelle. Voicelaa juontavat Tea Khalifa (mm. Jyrki, Videotreffit) Jukka Rossi (Radio NRJ, ja Nelosen NRJ-konserttitaltioinnit) ja Juuso Mäkilähde (SubTV:n Subbari).

Lisäksi The Voice TV tuo ruutuihin syksyllä uutuutena mm. The Voice LIVE –ohjelman, jossa nähdään maamme eturivin artistien LIVE-keikkoja viime kesältä. Mukana ovat mm. Irina, Kotiteollisuus, Maj Karma, Hanna Pakarinen ja Von Hertzen Brothers. The Voice LIVE –ohjelman ohjasi Niko Nykänen, jolla on erittäin kattava kokemus LIVE-taltiointien ohjaamisesta. Lisäksi Nykänen on ohjannut mm. Tanssii Tähtien Kanssa, sekä Idols –ohjelmat.