Vuoden 2006 lopussa hiljentynyt Radio City aloittaa nettiradiona torstaina 30. elokuuta. Aloituskappaleena kuullaan AD/DC:n Highway To Hell. Kyseessä on sama kappale johon Radio City lopetti lähetykset 8. joulukuuta 2006.

Nettiradiosta kuullaan aluksi pelkkää rockia. Musiikkivalikoimasta tulee erittäin monipuolinen ja soittolistalta löytyy harvinaisempaakin tuotantoa. Kanavan sisältöä kehitetään loppuvuoden 2007 aikana.

”Radio City on tuotemerkkinä edelleen SBS Median omaisuutta ja tämän myötä haluamme vaalia sen perintöä”, kertoo SBS Finland Oy:n toimitusjohtaja Leena Ryynänen.

Radio City oli pitkään Suomen vanhin toiminnassa oleva radiokanava. Asema aloitti toimintansa vappuaattona 1985. City laajeni puolivaltakunnalliseksi rock-kanavaksi marraskuussa 2003. Hautajaisia vietettiin 23. marraskuuta 2006 Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa Helsingissä.

”Radio City on aina herättänyt voimakkaita tunteita ja odotamme siitä menetystarinaa myös nettiradiona”, jatkaa Ryynänen.

Radio Cityn nettiradio löytyy osoitteesta www.radiocity.fi . Sivuilta voi myös toivoa musiikkia ja osallistua mm. kilpailuihin.