Erica Kraufvelin
Erica Kraufvelin

Erica Kraufvelin on nimitetty asiakaspäälliköksi vastuualueenaan asiakaspalvelun johtaminen ja kehittäminen.

Joakim Ekholm
Joakim Ekholm

Joakim Ekholm on nimitetty Canal Digital Finland Oy:n avainasiakaspäälliköksi vastuualueenaan IPTV- ja verkkokauppa.

Malin Lindqvist
Malin Lindqvist

Malin Lindqvist on nimitetty talousassistentiksi vastuualueenaan myyntireskontra.

Norjalaisen Telenorin tytäryhtiö Canal Digital on Pohjoismaiden johtava tv-operaattori, jonka liikevaihto viime tilikautena oli noin 4,3 miljardia Norjan kruunua ja henkilökunnan määrä noin 430. Telenorin koko televisiotoiminta – kaapeli-, satelliitti-, pienemmät itsenäiset kaapeliverkot ja toiminta Suomen maanpäällisessä digi-tv-verkossa – on yhdistetty samaan yksikköön. Noin 3 miljoonaa pohjoismaista kotitaloutta vastaanottaa tv-signaaleja suoraan tai epäsuoraan Canal Digitalilta.

Canal Digitalin kanavatarjonta kattaa yli 70 TV-kanavaa, 20 musiikkikanavaa ja interaktiivisia palveluja. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Norjassa ja sillä on tytäryhtiöt Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Ne vastaavat kukin paikallisesta myynnistä, markkinoinnista, asiakaspalvelusta ja yhteydenpidosta kansallisiin tv-yhtiöihin.