Yli 20 vuotta mainonnan ja markkinoinnin eri tehtävissä toiminut, viimeiset neljä vuotta ‘vapaan ajattelijan’ statusta nauttinut Suokko ottaa uuden pestinsä vastaan ‘nöyränä mutta erittäin innostuneena’.

“Publicis Helsinki on vahvan muutosprosessin läpikäynyt, osaava ja moderni toimisto, jolla on kaikki valmiudet nousta suunnannäyttäjäksi koko alalle. Yrityksellä on monipuolinen ja mielenkiintoinen asiakaskunta, ammattitaitoinen henkilöstö ja hyvässä kunnossa olevat perustoiminnot. Tämä asetelma kiehtoi ja houkutteli ottamaan haasteen vastaan”, perustelee Suokko päätöstään.

Timo Suokko on kaksikymmenvuotisen uransa aikana kehittänyt lukuisten suomalaisten huippubrandien strategioita ja käytännön markkinointiviestinnän hallintaa. Hänen aiempiin työnantajiinsa lukeutuvat muun muassa Contra Group, Sek&Grey ja Satama Interactive. Suokko on uransa aikana myös kouluttanut ja sparrannut useita suomalaisia mainos- ja mediatoimistoja sekä kirjoittanut kaksi kirjaa markkinointiviestinnästä.

“Publicis Helsingin asema Suomen markkinoilla on vahva, ja tavoitteenamme on valjastaa kaikki olemassa olevat voimavaramme varmistaaksemme paikkamme alan kärjessä myös jatkossa”, kommentoi Publicis Worldwiden operatiivinen johtaja Richard Pinder.

“Timo Suokon vaikuttava tausta antaa vahvaa luottamusta siihen, että tulemme onnistumaan tässä tehtävässä”, Pinder summaa.

Publicis Helsinki on yksittäisistä mainostoimistoista Suomen toiseksi suurin. Vuonna 2006 myyntikate oli 9,8 miljoonaa euroa, ja henkilökuntaa yrityksessä on vajaat sata.