Conexio ja A4 Media rekrytoivat ensimmäiset työntekijänsä Turkuun. Tunturin ja Accell Fitnessin markkinointipäällikkönä toiminut Mikael Mäki siirtyi Conexioon viestinnän asiantuntijaksi. A4 Media puolestaan rekrytoi projektipäälliköksi Markus Saaren, jonka tausta on mobiilipelimaailmassa.

Conexio kuuluu maailman johtavaan, teknologiaan erikoistuneeseen Text 100 – viestintätoimistoketjuun. Text 100 toimii maailmanlaajuisesti ja sillä on yhteensä 30 toimistoa kaikilla tärkeillä markkina-alueilla. Globaaleihin asiakkuuksiin kuuluvat muun muassa IBM ja Philips.

Zeeland Society Oy muodostuu Zeeland-mainostoimistosta, Deeland-designtoimistosta, Text 100 Conexio -viestintätoimistosta ja digitaalisen markkinoinnin toimisto A4 Mediasta sekä Zeeland East – mainostoimistosta, joka on keskittynyt Itä-Euroopan, erityisesti Venäjän markkinoihin.

Konsernilla on toimipisteet Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Zeeland Society työllistää 76 henkilöä. Konsernin asiakkaita ovat mm. Volkswagen ja Audi, Kemira GrowHow, Teboil, Itella, Ideapark, Eniro, Varamiespalvelut, Aker Yards, Aviapolis, Eaton, Symantec,Viewsonic ja Sauli Niinistö.