Danita Westphal
Danita Westphal

Kulttuurituottaja (AMK) Danita Westphal on nimitetty radiokanava Groove FM:n tuotepäälliköksi. Westphal vastaa rytmimusiikin erikoiskanava Groove FM:n mainosmyynnistä ja markkinoinnista.

Westphal on aikaisemmin työskennellyt muun muassa projektipäällikkönä ja tuottajana Suomi Mediaplanet Oy:ssä, juontajana Nelosella Metronome Film & Television Oy:n tv-tuotannoissa sekä työnsuunnittelijana ja nuoriso-ohjaajana Espoon kaupungin Opetus- ja kulttuuritoimessa.

Danita Westphal on monipuolinen kulttuurituottaja, jolla on kokemusta sekä kulttuuri- ja radioalan myynti- ja markkinointiprosesseista että musiikon ammatista. Lisävivahteen radiokanavalla työskentelyyn tuo se, että hän on toiminut aiemmin myös pianonsoiton opettajana ja muusikkona. Uuden työtehtävänsä tukena hänellä on kulttuurin ammattitutkinnon lisäksi myös klassisen pianonsoiton ammattitutkinto sekä pop&jazz-opintoja.

“Groove FM on radiokanavana minulle tuttu jo vuosien takaa. Se on ehdoton suosikkiradiokanavani. Puhumattakaan siitä, että jazz ja rytmimusiikki ovat lempimusiikkiani. Nyt saan olla mukana viemässä Grooven rytmiä kanavan eri kohde- ja sidosryhmille sekä kuulijoille”, kertoo Groove FM:n tuotepäällikkö Danita Westphal. “Groove FM on virkistävällä tavalla myös luova radiokanava, joka tarjoaa kuulijoilleen laadukasta rytmimusiikkia. Se on myös kuulijoiden toiveita kuunteleva ja samalla ihmistä lähellä oleva radiokanava. Täällä on ammattitaitoa ja osaamista sekä aito tekemisen meininki, jonka uskon välittyvän myös kuulijoille.”

“Olen uudessa tehtävässäni tyytyväinen myös siihen, että tämä työ liittyy saumattomasti harrastuksiini, olenhan ollut musiikin parissa ja harrastanut musiikkia, ennen kaikkea pianonsoittoa 4-vuotiaasta asti.”

Danita hyödyntää musiikillista taustaansa myös syksyllä käynnistyvässä ”Danitan pianotunti” –ohjelmasarjassa, jonka hän juontaa ja toimittaa sekä valitsee ohjelmien pianomusiikin. Musiikkia höystetään myös kiintoisilla muusikoiden ja säveltäjien yksityiselämää ja historiikkia valaisevilla tarinoilla. Tämä ohjelmasarja käynnistyy syksyllä Groove FM:n sisarkanavalla Classic Radiossa.